Nettbutikker.info

Nettbutikker.info » Nettbokhandler

Kjøp bøker på nett

Det er rimelig og populært å kjøpe bøker på nett. Det er mange gode nettbokhandler både i Norge og utlandet som tilbyr romaner, krim, biografier, fagbøker og skolebøker. Nettbokhandelene selger ofte til en lavere pris enn du kan kjøpe bøkene for i din lokale bokhandel. Kostnadene for frakt varierer, så skal du kjøpe bare en enkelt bok, så kan det lønne seg å handle i din lokale bokhandel.

Både pris på bøker og leveringskostnad varierer mellom norske nettbokhandler. Noen nettbutikker tilbyr fri forsendelse på alle bestillinger, mens andre først leverer fraktfritt ved kjøp over et gitt beløp. Det kan lønne seg å sammenligne priser mellom flere nettbokhandler før du bestiller. Dersom du kjøper engelskspråklig litteratur, så kan det lønne seg å handle fra en utenlandsk nettbokhandel.

Norske nettbokhandler

Tanum

Nettbutikk for Tanum bokhandel. Her finner du et godt utvalg av bøker i mange sjangre blant annet reiselitteratur, arkitektur, sex og samliv, sci-fi og fantasy, krim og selvsagt skjønnlitteratur. Tanum har utsalg flere steder i Oslo og på Oslo Lufthavn.

Adlibris bokhandel

Svensk nettbokhandel som nå er etablert i Norge. Tilbyr bøker til svært gode priser. Fører et bredt utvalgt av norske og internasjonale tittler, fagbøker og skjønnlitteratur. Bøkene leveres gjennom Posten eller MyPack. Fraktfri levering når man bestiller bøker for mer enn 195 kroner.

Haugen Bok

Veletablert nettbokhandel som tilbyr et bredt utvalg bøker inkludert skjønnlitteratur, databøker, reisehåndbøker, matbøker og mye mer. Også lister over de meste populære bøkene og eget tilbudstorg.

Bokklubbene

Nettbutikk for ti norske bokklubber. Medlemmer av bokklubbene kan også avbestille månedens bok gjennom nettstedet.

Norli bokhandel

Norli har bok- og papirbutikker en rekke steder i landet og også denne nettbutikken hvor du kan handle skjønnlitteratur, fakta- og fagbøker.

Bokkilden

Populær norsk nettbokhandel med stort utvalg av litteratur i de fleste sjangre.

Outland

Her kan du kjøpe science fiction litteratur, horror, tegneserier, brettspill, rollespill, DVD filmer og mye mer. Outland har også flere butikker i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Akademika

Fagbokhandel på nett med stort utvalg av fagbøker for høyere utdanning. Akademika har utsalg ved universitetene i Oslo og Trondheim, ved flere høgskoler og ved BI i Oslo.

ARK Bokhandel

Nettbokhandel for Ark-kjeden av bokhandlere. Her finner du et bredt utvalg bøker samt informasjon om bestselgere, nyheter og anbefalte romaner. Også oversikt over bokhandlene del av Ark-kjeden inkludert adresser til butikkene.

Kolofon

Nettbutikk som selger bøker utgitt av forfatteren selv. Kolofon tilbyr forfattere å trykke bøker som utgis i små opplag og selger også en del av disse bøkene gjennom sin nettbutikk.

Lydbokforlaget

Her kan du kjøpe og laste ned MP3 lydbøker og bestille lydbøker på CD og som digibok. Lydbokforlaget tilbyr mange titler av kjente forfattere og selger også NRK's lydbøker.

Libris nettbokhandel

Tilbyr skjønnlitteratur, fagbøker, skolebøker og lydbøker. Libris er en landsdekkende kjede av over 120 bokhandler.

Tronsmo

Tradisjonsrik uavhengig bokhandel i Oslo som nå også selger bøker på nett. Politisk litteratur, tegneserier, krim og mye mer.

Brukte og antikvariske bøker

AbeBooks

Formidler brukte fagbøker og skjønn­litteratur fra tusenvis av bokhandlere over hele verden. Her kan du kjøpe førsteutgaver og andre bøker som det ellers er vanskelig å finne.

Antikvariat.net

Søkemotor for antikvariske og brukte bøker tilgjengelig fra nesten 100 antikvariat i Norge og Skandinavia. Her kan du finne gamle bøker som ikke lenger er å få tak i gjennom andre bokhandler. Mange av de store antikvariatene i Oslo er deltagere i dette samarbeidet.

Bokmarkedet.no

Selger og bytter brukte bøker, plater, tegneserier og annet gjennom nettbutikk og fra utslag i Oslo.

Utenlandske nettbokhandler

Her finner du noen store utenlandske nettbokhandler.

Det er ikke moms eller toll på import av bøker når du importerer for egen bruk. Du kan derfor bestille bøker fra utenlandske nettbutikker uten at det påløper ekstra utgifter utover det du må betale til nettbutikken. Bokpakker blir ikke stoppet av Tollvesenet, men leveres direkte til deg. Det er imidlertid viktig at du ikke bestiller andre varer sammen med bøkene fordi hele forsendelsen da blir stoppet i tollen og du risikerer å måtte betale 25% moms også på bøkene.

Rakuten.com

Britisk nettbutikk som selger bøker, musikk, filmer og spill til gode priser. Fri levering til Norge.

Amazon.com

Internasjonal nettbokhandel med gode priser og pålitelig levering til norske kunder. Amazon.com har generelt lave priser på engelskspråklig fag- og skjønnlitteratur, men tilbyr få eller ingen norskspråklige tittler.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.

Nettbutikker

Artikler