Nettbutikker.info

Nettbutikker.info » Bildeler, dekk og tilbehør

Bildeler og tilbehør til bil

En rekke nettbutikker selger dekk, felger og annet tilbehør til bil på nett. Flere bilopphuggere og forhandlere av brukte bildeler har nettsteder hvor du kan se hvilke deler som er på lager. Du må imidlertid kontakte bilopphuggeren direkte på e-post eller telefon for å få vite priser og bestille.

Du finner mange bilverksted og butikker som selger bildeler rundt omkring i landet. Mange av disse har ikke egne nettbutikker. Dette gjelder blant annet Biltema, Mekonomen og BilXtra.

Du kan kjøpe dekk til gode priser på nett, både sommerdekk og vinterdekk. Flere av nettbutikkene under selger dekk fra kjente meker som Nokian, Goodyear, Pirelli og Continental.

Nettbutikker som selger dekk, felger og bildeler

Interdekk.no

Selger sommerdekk, vinterdekk og felger fra et stort utvalg kjente produsenter. Kan også levere dekk ferdig montert og balansert på felger.

Dekkonline

Erfaren nettbutikk for dekk av alle typer og dimensjoner. Denne tyske nettbutikken har i mange år solgt dekk til kunder i Norge. Fører kjente merker til gode priser og viser norske priser inklusive mva. I nettbutikken til Dekkonline finner du også informasjon om bilverksted nær deg som kan montere dekkene på bilen for deg. Du kan enten få dekkene levert til deg eller rett til verkstedet.

Her finner du sommer- og vinterdekk fra merker som Pirelli, Bridgestone, Goodyear, Continental, Dunlop, Nankang, Nokian, Goodride og mange fler.

Dekkonline har fri frakt derksom du bestiller minst to dekk. Leveringstiden er normalt på rundt en uke.

Norsk Bildelsenter

Her kan du kjøpe nye og brukte bildeler for merker som Volkswagen, Audi, Ford, Mazda, Peugot og Toyota. Nettbutikken har en søkemotor som lar deg finne deler til bilen din ut fra bilens registreringsnummer. Norsk Bildelsenter har lager og butikk på Liertoppen mellom Oslo og Drammen.

Eiker Motorshop

Leverer både sommer- og vinterdekk, felger, senkesett og annet du kan ha bruk for til vedlikehold, reperasjon eller styling av bil. Eiker Motorshop holder til i Hokksund hvor de også har butikk og verksted som legger om dekk for kunder.

GS Bildeler

Spesialist på bildeler for BMW. Har også butikkutsalg i Oslo, Skien, Bergen og Trondheim.

Finndel.no

Brukte bildeler fra over 40 bilopphuggerier over hele landet. Delene fra alle huggeriene er katalogisert samlet noe som gjør det lett å finne hvilke bilopphuggere som kan tilby akkurat de bildelene du er på utkikk etter. Noen bildeler er merket med pris, men du må uansett kontakte det enkelte bilopphuggeriet direkte for å bestille og avtale levering. Bildelene er altså ikke tilgjengelig for kjøp gjennom nettstedet.

NBF Bildeler

Oversikt over brukte bildeler tilgjengelig fra over 60 medlemsbedrifter i Norges Biloppsamleres Forening. Noen av bilene er avbildet i databasen. For å sjekke pris og kjøpe må du kontakte den enktelte biloppsamler.

Byttdekk.com

Her kan du kjøpe vinter- og sommerdekk, felger og komplette hjul. Byttdekk.com har samarbeid med over 60 verksted rundt omkring i Norge hvor du eventuelt kan få hjelp til å legge om til dekk du kjøper i denne nettbutikken.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.

Dekkonline.com

Nettbutikker

Artikler