Nettbutikker.info

Nettbutikker.info » Billetter

Billetter til konserter, kino, festivaler og annen kultur

Det er lett å kjøpe billetter på nett. Billetter til større arrangementer selges gjennom et lite antall nettbutikker som du finner nedenfor. Som regel selges billettene til et enkelt arrangement kun gjennom et nettsted.

Noen ganger er det forsalg på billetter hvor spesielt inviterte kan kjøpe billetter før de blir lagt ut for offentlig salg. En måte å få invitasjon til å kjøpe billetter på forsalg er å melde deg på konsertarrangørens e-postliste eller ved å følge arrangøren på Facebook eller Twitter.

Nettbutikker som selger billetter

Billettservice

Selger billetter til show, konserter, sportsbegivenheter, festivaler og mye mer. Billetter kan hentes på Posten eller du kan få dem på e-post. Billettservice er del av Ticketmaster og selger billetter til arrangementer i en rekke land. Selger billetter til de fleste arrangement i Oslo Spektrum.

Studentersamfundet i Trondhjem

Informasjon og billetter til konserter og annet i Samfundet i Trondhjem.

Filmweb

Selger billetter til kino i de største norske byene: Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Omtale av filmer, trailere og tips om hvilke filmer du bør se.

Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Informasjon og billetter til konserter og kino på tre av Oslos viktigste konsertscener. Du kan registere deg for informasjon om forsalg til medlemmer.

Folken

Billetter på nett til konserter og andre arrangement på studentersamfunnet i Stavanger.

Parkteateret Scene

Uavhengig scene på Grünerløkka i Oslo. Konserter, film, teater, debatter og klubb.

Finn.no

Ofte kan man kjøpe billetter til ellers utsolgte konserter på denne markedsplassen. Billettene selges av privatpersoner som av en eller annen grunn ikke ønsker å benytte billetter de tidligere har kjøpt. Billetter til konserter både i Norge og i utlandet.

Konsertarrangører

Her finner du noen av de største norske konsertarrangørene. Som regel selger disse ikke billetter selv, men benytter Billettservice eller andre for billettsalget.

Live Nation

Arrangerer konserter i Norge med noen av de største internasjonale artistene, slik som Robbie Wiliams, Aerosmith, Metallica, Peter Gabriel og Elton Jon.

Atomic Soul

Setter opp konserter med både norske og utenlandske artister. Artister som Sivert Høyem, Nine Inch Nails, Bryan Adams, CLMD, Justin Bieber, Pink og Prince.

Stand Up Norge

Show på Latter i Oslo og mange andre steder i landet.

Timeout Agency & Concerts

Setter opp konserter med artister som Thomas Dybdahl, Karen Marie og Kvelertak.

Stageway

Arrangerer konsert med artister som Jan Eggum, Ole Paus, Odd Nordstoga og YLVIS.

Bergen Live

Arrangerer konserter på ulike scener i Bergen. Artister som Elvis Costello, Åge Aleksandersen, Bigbang, Rihanna og Kurt Nilsen. Her finner du informasjon om kommende konserter og kan sette deg på liste for å motta nyhetsbrev når billetter legges ut for salg.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.

Nettbutikker

Artikler