Nettbutikker.info

Nettbutikker.info » Flybilletter

Kjøp billige flyreiser på nett

De billigste flybillettene kjøper du på nett. Noen rimelige flyselskap slik som Ryanair, selger kun billettene sine på nett og telefon. Andre billigselskaper slik som Norwegian, Wizz Air og Vueling.com selger billetter både fra eget nettsted og gjennom andre nettbutikker for reiser. Som regel kjøper du de billigste flybilletene direkte på flyselskapets nettside.

Nedenfor finner du en oversikt over noen flyselskap som tilbyr reiser i Norge eller til og fra Norge. Noen av disse er billigselskaper, mens andre er tradisjonelle fullpris flyselskap.

Travellink - Rimelige flybilletter

Lavpris flyselskaper

Her finner du flyselskap som konkurrerer på å selge billige flybilletter. Alle flyselskapene flyr fra Norge.

Ryanair

Lavpris flyselskap som flyr ruter mellom Sandefjord Torp lufthavn, Haugesund lufthavn til en rekke Europeiske destinasjoner som London, Milano, Alicante, Barcelona, Berlin, Dublin, Madrid, Venezia og mange fler. Ryanair har et omfattende Europeisk rutenett og tilbyr ofte de billigste flybillettene. Ryanair er imidlertid kjent for å ta høye gebyrer for bagasje, spesielt for overvekt.

Norwegian

Billige flybilletter for reiser i Norge og Europa. Norwegians nettbutikk lar deg søke etter flybilletter med lavest pris og viser prisene inkludert skatter og avgifter. Norwegian flyr til mange steder i Sør-Europa inkludert Dubrovnik og Split i Kroatia, Nice i Frankrike, Olbia, Pisa og Venezia i Italia, Alicante, Malaga og Gran Canaria i Spania og Faro i Portugal. Norwegian tilbyr nå også rimelige flyreiser til Thailand og USA.

Wizz Air

Ungarsk lavpris flyselskap som tilbyr billige flybilletter for reiser fra Sandefjord Torp lufthavn til Polen, Litauen, Latvia, Serbia og Romania. Flyr også fra Bergen, Kristiansand, Haugesund, Stavanger og Trondheim til steder i Polen og Litauen.

Vueling.com

Spansk flyselskap som tilbyr billige flybilletter for reiser til Spania fra Oslo, Bergen og Stavanger. Barcelona er knutepunkt for Vueling og hvis du skal videre til andre steder i Spania så må du ofte mellomlande i Barcelona.

airBaltic

Latvisk flyselskap som tilbyr reiser fra Oslo, Bergen, Stavanger og Ålesund til Riga og derfra videre ut i Europa. Tilbyr til tider svært billige flybilletter.

Easyjet

Rimelig flyselskap med rutenett som dekker det meste av Europa, inkludert Norge, Danmark, Sverige og Finland. Easyjet flyr mellom Bergen og London og tilbyr billige flybilletter for reiser mellom et stort antall land i Europa.

Bestill reisen med Travelpartner - Fly, Hotell, Leiebil og Feriehus

Europeiske flyselskap

Her følger en oversikt over flyselskap som flyr fra Norge. Dette er flyselskap som ikke i første rekke konkurrerer på å ha lavest pris, men som heller flyr til større flyplasser, har bedre service og flere tjenester inkludert i standard billettpris.

SAS

Flyr mange ruter i Norge og innen Europa og tilbyr reiser til USA og Asia. Har gode priser dersom man bestiller en stund før reisen. Fritt valg av sete og en innsjekket koffert er inkludert i billettprisen. Bruk SAS sin lavpriskalender for å finne de billigste flybillettene. Dersom du er under 26 år så kan du reise billigere på SAS sin ungdomsbillett.

Widerøe

Tilbyr flyvninger til mange mindre flyplasser i Nord-Norge og på Vestlandet. Widerøs nettbutikk er kjent for gode priser på fly, hotell og leiebil. Nettbutikken selger flybilletter for Widerøes flyvninger samt reiser fra et stort antall andre flyselskap som f.eks. SAS, Norwegian, Lufthansa, British Airways, KLM og Air France.

Turkish Airlines

Flyr flere ganger hver dag mellom Oslo og Istanbul. Fra Istanbul kan du fly videre til et stort antall steder i blant annet Asia og Afrika. Turkish Airlines er blant de flyselskapene som flyr til flest ulike destinasjoner. Turkish Airlines flyr blant annet til Bangkok i Thailand.

Lufthansa

Flyr fra Oslo Gardermoen, Stavanger og Bergen til Frankfurt og München i Tyskland. Fra Frankfurt tilbyr Lufthansa et stort antall flyvninger til resten av Europa og globalt. Lufthansa er kjent for god service, spesielt ovenfor forretningsreisende.

KLM

Nederlandsk flyselskap som flyr fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Sandefjord, Trondheim og Bergen til Amsterdam og derfra videre til andre internasjonale destinasjoner. KLM tilbyr ofte billige billetter for reiser til New York, Los Angeles og San Francisco.

Brussels Airlines

Flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel og har derfra flyvninger til en rekke steder i Europa, Afrika og USA. Har ofte de billigste flybillettene til Brussel.

SunExpress

Flyr ukentlig i sommerhalvåret mellom Oslo og Izmir i Tyrkia.

Air France

Flyvninger mellom Oslo og Paris. Fra Paris tilbyr Air France flyvninger til Afrika, USA og resten av verden. Air France har ofte billige flybilletter for flyvninger til New York, Los Angeles, San Francisco og andre byer i USA.

British Airways

Flyr fra Bergen og Oslo til London og fra London til Europa og resten av verden. British Airways er ofte blant de billigste flyselskapene på reiser til USA.

Icelandair

Flyr fra Oslo og Bergen til Reykjavik. Her bytter du fly og flyr raskt videre til en rekke steder i USA, slik som Seattle, Denver, Minneapolis, Washington/Baltimore eller Orlando.

Eurowings

Tilbyr flyvninger mellom Norge og Tyskland og videre til andre Europeiske land. Eurowings er et datterselskap til Lufthansa og er i ferd med å ta over de fleste av Lufthansas Europeiske ruter. Eurowings var tidliere kjent som Germanwings.

Air Berlin

Ruter mellom Tyskland og andre Europeiske land. Flyr også til USA og Asia. Flyselskapet er kjent for god service og forholdsvis lave priser.

Pegasus Airlines

Tyrkisk lavpris flyselskap som flyr fra Oslo til Tyrkia. Har et godt rutenett i Tyrkia og flyr til et stort antall Europeiske land inkludert Norge, Sverige og Danmark. Tilbyr billige flybilletter.

Finnair

Flyr mellom Oslo og Helsingfors hele året og i sommersesongen også til Bergen og Tromsø. Fra Helsingfors kan du raskt reise videre med Finnair til Asia, eller reise innenlands i Finland.

bmi regional

Dette Britiske flyselskapet flyr mellom Aberdeen og Oslo. Har også flyvninger til Sverige og Danmark fra Skottland.

Air Berlin

Ruter mellom Tyskland og andre Europeiske land. Flyr også til USA og Asia. Flyselskapet er kjent for god service og forholdsvis lave priser.

xxx

Andre flyselskap som flyr fra Norge

Her følger flere internasjonale flyselskap som tilbyr reiser fra Norge. De fleste flyr fra Oslo Lufthavn Gardermoen til sin egen hovedflyplass. Derfra kan du fly videre til Thailand eller andre fjerne steder.

Qatar Airways

Flyr mellom Oslo og Doha — hovedstaden i Qatar i Midtøsten. Fra Doha flyr Qatar Airways videre til blant annet Asia og Afrika. Qatar flyr til Thailand, Kina, Australia, Japan, Indonesia og mange andre Asiatiske land. Qatar benytter nye Boeing 787 Dreamliner fly mellom Oslo og Doha.

United Airlines

Flyr daglig direkte fra Oslo til New York City. United har ellers flyruter som dekker det meste av verden.

Thai Airways

Flyr daglig fra Oslo til Bangkok. Fra Bangkok kan du reise videre med Thai Airways til Phuket, Chiang Mai og andre steder i Thailand. Thai flyr også til mange andre Asiatiske land, slik som Vietnam, Indonesia, Kina, Japan og Australia.

Aeroflot

Russiske flyselskap som flyr mellom Oslo Gardermoen og Moskva. Fra Moskva flyr Aeroflot videre til land som India, Thailand, Kina og Japan. Det kan være både raskt og rimelig å reise med Aeroflot fra Norge til Asia.

Pakistan Airlines

Flyr ukentlig mellom Oslo og Islamabad. Fra Islamabad kan du fly videre med PIA til Afganistan, Bangladesh, India, Malaysia, Nepal i tillegg til en rekke destinasjoner i Pakistan.

Emirates

Flyselskap med base i Dubai som tilbyr flyvninger til det meste av verden. Fra september 2014 flyr Emirates daglig mellom Oslo og Dubai. Fra Dubai kan du fly videre til Asia og Australia.

Hvordan finne frem til hvem som flyr hvor?

Dersom du planlegger en reise og er usikker på hvem som tilbyr flyvninger mellom stedene du skal besøke, så er Matrix Airfare Search et godt verktøy. Dette er en tjeneste som søker i en stor internasjonal database hvor de fleste flyselskap registrerer sine tilbud. Rutene til en del billigselskaper, som Ryanair, er likevel ikke mulig å finne her. Du kan ikke kjøpe flybilletter gjennom denne tjenesten, kun finne frem til dem og se lavest tilgjengelig pris.

Tips om billige flybilletter

Tilbudet av billige flyreiser øker stadig. En rekke rimelig flyselskaper tilbyr billige billetter for reiser i Europa og fra Norge. I Norge er Norwegian ledende i å tilby billige flybilletter både for reiser i Norge og til utlandet. Noen av de største Europeiske tilbyderene av billige flyvninger er: Ryanair, Easyjet, Wizz Air og Vueling.com.

Hvordan finne de billigste flybillettene?

For å oppnå lav pris på dine flybilletter er det viktig at du bestiller i god tid. De fleste billige flyselskaper øker prisen på billettene ettersom tidspunkt for flyavgang nærmer seg og det blir færre ledige seter. Noen flyselskap har også perioder hvor billetter selges ekstra rimelig. Som regel annonseres slike salg gjennom e-post til de som har registrert seg på flyselskapets nettside.

Det lønner seg å bestille flybillettene i god tid før du skal reise. Flyselskapene legger ofte ut flyvninger for salg 6-9 måneder før avgang. For populære strekninger som for eksempel fra Oslo til Alicante eller Gran Canaria må man bestille opp til et halvt år før avgang for å få de virkelig billige billettene.

De billigste flybillettene får du kjøpt på Internettet. Flyselskapene tar oftest et bestillingsgebyr og dette gebyret er som regel lavest på bestillinger gjort på nettet. Noen av de rimeligste flyselskapene selger ikke flybilletter gjennom reisebyrå, men kun i sin egen nettbutikk og på telefon.

Vær oppmerksom på at noen rimelige flyselskap oppgir priser uten offentlige avgifter og skatter. Disse blir da først lagt til når du skal betale for reisen.

Du kan finne en oversikt over direkte ruter fra de fleste norske flyplasser på Avinor's nettsider. Listen dekker ikke Sandefjord Torp Lufthavn drives som uavhengig flyplass.

Noen ting å passe på når du reiser med rimelige flyselskap

Billigselskapene tar betalt for alt ekstra. Selve billettprisen inkluderer som regel bare selve flyreisen og håndbaggasje.

Du må betale ekstra for hver koffert du sjekker inn og koffert nummer to koster ofte mye mer enn den første. Kun håndbagasje er inkludert i grunnprisen. Hos Wizz Air må du betale ekstra om du har med håndbagasje som er større enn 42 x 32 x 25 cm.

Pass på å bestille plass til all din bagasje på nett i god tid før du skal reise. Regn med å måtte betale dyrt ved innsjekk for eventuell ekstra bagasje du måtte ha med. Spesielt dyrt er overvekt, altså at kofferten veier mer enn flyselskapet tillater. (Ofte 20 kg.) Tillat vekt for håndbagasje og innsjekkede kofferter varierer mellom de ulike flyselskapene.

Flere av billigselskapene krever nå at du sjekker inn på nettet før du reiser til flyplassen. Dersom du ikke sjekker inn selv, må du betale ekstra for å sjekke inn på flyplassen. Når du kommer til flyplassen leverer du bagasjen i flyselskapets bag-drop-skranke før du går gjennom sikkerhetskontrollen.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.

Nettbutikker

Artikler