Nettbutikker.info

Nettbutikker.info » Foto og Kamera

Nettbutikker som selger kamera og fremkaller bilder

Foto er populært. De fleste har kamera på mobilen, kanskje i tillegg til speilreflekskamera eller kompaktkamera.

Du kan lett fremkalle bildene dine på nett og få dem hjem i posten i løpet av et par dager. Uansett om du har tatt bildene med et enkelt mobilkamera eller et avansert speilreflekskamera, så kan du bruke en av nettbutikkene nedenfor for å få bildene skrevet ut på profesjonellt fotopapir, som julekort, fotobok, på t-skjorter, krus eller andre ting.

Fremkalling av digitale bilder

Foto Knudsen

Her kan du fremkalle digitale bilder og få dem skrevet ut i vanlig størrelse, på store lerret til å henge på vegg eller som kalender, julekort, takkekort, på krus og annet. Foto Knudsen selger også rammer, fotoalbum og utstyr for scrapbooking.

SmartPhoto

Tilbyr fremkalling av digitale bilder på fotopapir, lagring av dine digitale bilder på nett og fremkalling av film. Du kan fremkalle bilder på kort i ulike størrelser, som fotobøker, på kalendre og på plakater av store størrelser.

Fuji direkte

Fremkaller digitale bilder. Fuji direkte skriver ut digitale bilder til fotopapir, klistremerker, julekort, takkekort, kalendre, musematter, t-skjorter og annet. Nettstedet har også en enkel guide til hvordan ta bedre bilder.

Elite Foto

Her kan du bestille fremkalling av digitale bilder på fotopapir, kalender, musematte, krus, plakater og annet. Nettbutikk for landsdekkende kjede av fotobutikker.

Eurofoto

Fremkalling av bilder fra digitalkamera på høykvalitet fotopapir. Forstørrer også bilder på papir eller lerret, lager julekort, musematter, t-skjorter og annet. Du kan levere digitale bilder for utskrift på Eurofoto's nettside. Tilbyr også å lagre bildene dine i fotoalbum på Eurofoto sitt nettsted.

Fotoutstyr

Du kan kjøpe det meste av fotoutstyr på nett, ofte til bedre priser enn i vanlige butikker. Mange databutikker selger også fotoutstyr.

Interfoto

Leverandør av profft fotoutstyr til norske fotografer. Nettbutikken fører kamera fra Canon, Hasselblad, Leica og Nikon. Her kan du også kjøpe alt mulig tilleggsutstyr du måtte ha brukt for, slik som kameravesker fra Lowepro, stativ fra Manfrotto, fotoskrivere fra Epson, lysbokser fra Chimera eller minnekort fra SanDisk. Interfoto har butikk på Skøyen i Oslo.

Scandinavian Photo

Nettbutikk for stor fotobutikk i Oslo som tilbyr proffe speilreflekskamera og kompaktkamera. Godt utvalg av kamerahus, linser, blitser og annet fotoutstyr fra Canon, Nikon, Leica, Olympus, Pentax, Sigma, Sony og andre. Her kan du også kjøpe videokamera og ulikt tilbehør som minnekort, bærevesker, fotoskrivere, kamerastativ og belysning. Butikken arrangerer også fotokurs og formidler brukt fotoutstyr.

B&H Photo

Amerikansk fotobutikk med omfattende nettbutikk og utsalg i New York City. Her kan du kjøpe det meste som finnes av kamera og fotoutstyr i alle prisklasser. B&H Photo leverer til norske kunder, men man må betale 25% Mva ved import til Norge.

Japan Photo

Tilbyr fotoutstyr for proffer og hobbyfotografer. Stort utvalg av digital speilreflekskamera, linser, blitser, kameravesker og annet fra produsenter som Nikon, Canon, Sony, Casio, Fuji og Leica. Tilbyr også fremkalling av digitale bilder med utskrift til fotopapir i ulike størrelser opp til store plakater. Du kan også få digitale bilder på julekort og takkekort og få dem skrevet ut på alt fra puslespill til krus. Japan Photo har butikker en rekke steder i landet inkludert Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Drammen, Moss, Fredrikstad, Porsgrunn og Haugesund.

FotoPhono

Speilreflekskamera, linser og tilbehør fra Nikon, Canon, Olympus, Panasonic og Pentax. Selger også film for speilreflekskamera. FotoPhono har butikk på Torshov i Oslo.

Tips ved kjøp av kamera

Hva er viktig å tenke på når man skal kjøpe nytt kamera?

Fotobutikkene fremhever ofte antall megapiksler et kamera har. Dette sier noe om hvor små detaljer som vil være synlig på bildene og hvor små utsnitt fra bildene du kan bruke uten at fotoet ser dårlig ut (pikselering). Dersom du skal se på bildene på PC-skjerm og fremkalle dem på vanlig størrelse fotopapir så er det tilstrekkelig med et kamera som har en oppløsning på 5-8 megapiksel.

Vel så viktig som antall megapiksler er at kameraet tar bilder med lite støy. Bildestøy er synlig som uskarpheter og feil farger i bildet. De fleste kameraer tar gode bilder med lite støy når det er godt med lys, men kvaliteten på foto tatt innendørs og om kvelden kan variere mye mellom ulike kamera.

Når man vurderer kamera mot hverandre bør man også se på hvor godt de ulike kameraene gjengir farger. Ser for eksempel fargen på hud eller røde roser naturlig ut?

Man kan gjøre gode kamerakjøp i nettbutikker. Les kameratester på nettet for å bli kjent med ulike kameraene. Nettstedet dpreview.com inneholder mange gode tester av både speilreflekskamera og enklere kompaktkamera.

De fleste kompaktkameraene kan ta video. I det siste har også speilreflekskameraene fått mulighet til å filme. De fleste som bare har begrenset bruk for et videokamera klarer seg lenge med disse mulighetene.

Copyright © 2019. All Rights Reserved.

Sammenlign pris på digitale kamera - Kelkoo

Nettbutikker

Artikler